Cel mai nou model 2017 Microcasca MC 1600/ MC 1700-FSC sunt (Mc 2000 "denumire"actuala nejustificata) 130 lei cu filet,99 lei cu usita.







Cel mai nou model 2017 Microcasca MC 1600/ MC 1700-FSC sunt (Mc 2000 "denumire"actuala nejustificata) cu difuzor Motorola
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ATENTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
********CASTILE JAPONEZE Mc 1600/Mc 1700 (actuala "denumire" Mc 2000 nejustificata) sunt inscriptionate cu SERIA "1600"sau "1700" **********
Cascutele fara aceasta serie NU sunt Mc-1600/MC-1700
Casca Japoneza Mc-1600/MC-1700 are un capac la baterie ce se rabateaza sau filet si sunt de culoarea pielii.
- dimensiuni cu 30% mai mici,
- sunet mai puternic si mai clar.
- Atenuator automat de sunete parazite si de fond(nu bazaie, nu caraie si nu fosneste),
- Un numar foarte mare de utilizari fara sa se defecteze si o autonomie a bateriei de pana la 5~7 ore
- Este toata de culoarea pielii, inclusiv capacul, astfel fiind aproape imposibil sa se observe in ureche.
Ce sa faci ca sa te tina o casca japoneza zeci de utilizari(ne referim la castile originale):

Foarte putini stiu ca in interiorul microcastilor japoneze este inghesuit un adevarat ansamblu format din circuite electronice, microdifuzoare si microbobini. Toata lumea vrea cat mai mic, cat mai putin sa se vada si fara fire. Ei bine aceasta microtehnologie exista si este implementata in aceasta microcasca japoneza dar are ca principal dezavantaj ca sunt foarte sensibile la contactul cu ceara din ureche si la socuri. Din experienta noastra nu mai putina de 7 ani
de cand lucram cu casti japoneze care au ajuns acum la a 9 a generatie va spunem cu siguranta ca din momentul in care circuitul intern din casca intra in contact cu ceara este doar o chestiune de timp pana cand va intra in reactie (ceara este acida) si va distruge circuitele interne. Noi am scris si in instructiuni si aici: este foarte foarte important sa va curatati bine in ureche chiar inainte sa introduceti casca. Daca va curatati si nu o scapati pe jos, casca va tine la zeci de utilizari.
Folosind dispozitivele cu Micro Casca Japoneza Mc-1600/MC-1700:
- nu aveti fire pe corp sau alte obiecte ce ar putea fi observate,
- datorita difuzorului Non Magnetic sunt imposibil de detectat,
- are sunet de calitate superioara
- sunt compatibile cu orice dispozitiv de copiat si sunt foarte usor de folosit.
- se strica mult mult mai greu decat celelalte
Microcasca Japoneza Mc-1600/MC-1700 este cea mai mica casca la ora actuala ce este integral de culoarea pielii ce are 7mm diametru. Cele cu capacul NEGRU se vad in ureche ca un dop, si deaceea este recomandat sa nu le folositi(vedeti poze cum se vede o casca cu capac negru) deoarece riscati sa fiti prinsi usor cu ele. Cei care au folosit cu capac negru stiu exact la ce ne referim.
Microcasca Mc-1600/MC-1700 este o casca ce este dotata cu noul difuzor non Magnetic ceea ce o face imposibil de detectat cu orice fel de dispozitiv - este verificata pe aeroport! Noul difuzor non Magnetic foloseste o tehnologie noua ce ofera un sunet cu 15% mai puternic si o claritate extraordinar de buna datorita noilor filtre active si pasive folosite. Toata aceasta tehnologie incape in doar 7mm diametru.
Dimensiunile de 7mm diametru si 12mm lungime cat si culoarea integrala crem - culoarea pielii dar si sunetul mai puternic si mai clar, fac ca aceasta microcasca nou aparuta sa va micsoreze stresul si sa va garanteze reusita 100%.
Casca de copiat Japoneza Mc-1600/MC-1700 se poate folosii impreuna cu un alt dispozitiv: colier bluetooth, telefon special, stick Nokia, colier handsfree, portmoneu bluetooth, cravata bluetooth, CARD GSM, cutiuta BlueTooth sau alte dispozitive special create sa fie compatibile.
Atentie! Microcasca nu se conecteaza direct la un telefon obisnuit decat daca se fac cateva modificari in acesta. Microcasca trebuie folosita impreuna cu un dispozitiv: Colier, Sistem BlueTooth(fara absolut nici un fir: Stick, Ochelari, Pix...etc), Cutiuta GSM, etc. Deci doar cu microcasca nu aveti ce face decat daca detineti un dispozitiv mentionat anterior sau un telefon special modificat.
Tel : 0743 40 57 54
http://sistemdecopiat.blogspot.ro