Pentru a vedea parerea si satisfactia clientilor din anii trecuti / Comenta CALITATEA acestor cascute Va rugam Accesati Linkul de mai jos:

http://www.razveee.com/casti-pentru-copiat-la-examene/comment-page-1/#comments

Datorita faptului ca suntem pe aceasta piata inca din anul 2003, cand au aparut pentru prima data acest tip de dispozitive, de exemplu castile cu colier care costau la inceput aproximativ 150$, avem experienta necesara si ne permitem sa punem la dispozitia clientilor nostrii dar si a vizitatorilor site-ului nostru un mic ghid in care sunt trecute cateva aspecte de care ar trebui sa tineti cont la achizitia unui sistem de tip casca de copiat pentru a evita surprizele neplacute in timpul utilizarii. Acest ghid este facut pe baza zecilor de modele de dispozitive testate si miilor de produse vandute in decursul anilor dar si a feedback-urilor primite de la clientii nostri.
Din experienta noastra de 12 ani va recomandam sa NU lasati pe ultima suta de metri achizitionarea unui sistem de copiat. Trebuie evitat acest lucru deoarece o data cu evolutia tehnologiei in acest domeniu utilizarea unora dintre sistemele pentru copiat nu este neaparat dificila dar necesita un timp de familiarizare cu dispozitivul respectiv si de teste efectuate ca atunci cand vreti sa il folositi "treaba sa mearga ca pe roate". Lucru valabil pt cei care folosesc pentru prima data acel dispozitiv. De aceea incercati sa achizitionati cat mai din timp produsul dorit si faceti cat mai multe teste pentru a va obisnuii cu el.