Sistem cu Bobita Pe Timpan.Pret:99 Lei

 
Pentru o REDUCERE de 20 de lei,trebuie sa va aduceti Handsfree-ul ORIGINAL al telefonului (cascutele cu microfon).Functioneaza pe orice telefon.
Casti de copiat cu microvibratii model 2017 , Claritate mai mare , volum mai mare al sunetului , mai discrete decat vechile modele . Fii in pas cu tehnologia .
Avem la vanzare sisteme de copiat la examene la cele mai mici preturi de pe piata.
Casti de copiat Cluj ofera produse calitative cu garantie si service permanent .Aparate ecranate , calitate superioara .
Aparatele noastre de copiat sunt ecranate asigurand o caritate superioara celor existente la ceilalti comercianti astfel incat nu se pot detecta sau bruia .
Dispozitivele de copiat sunt compatibile cu orice model de telefon .Cu ajutorul acestui handsfree pentru copiat , telefonul dumneavoastra se transforma intr-un telefon pentru copiat pe care il puteti lua la toate examenele .
Casti de copiat Cluj va ofera cele mai bune produse la cele mai bune preturi de pe piata . Intra in contact cu unu din consultantii nostrii si vei gasi cele mai bune solutii pentru examenul tau .
PACHETUL CUPRINDE :
1 X HANDSFREE Original CU MICROFON ,modelul telefonului se comunica inaintea comenzii.
1X COLIER CUPLAT LA HANDSFREE
1 X MUFA BATERIE DE 9v
2 X CASTI DE COPIAT PE TIMPAN
1 X Betisor magnetic cu ajutorul caruia scoteti microcastile din ureche.
Intre baza gatului si ureche nu exista niciun fel de fir!!!Casca intra complet in ureche,daci nu se observa absolut nimic din exterior si nu sunteti suspect cu nimic. Acest dispozitiv reprezinta cel mai discret mod de a comunica.
Conctructia microcastii:
Forma – tip pastila
Raza – 2.8 mm
Grosime – 1.5 mm
Greutate - 0.2 g
Culoare – cromata
Constructia headset-ului:
Reglaj volum din telefon – da
Timp de functionare a bateriei – 4-5h
Sensibilitate microfon – 3 m
Este prevazut cu amplificator audio de ultima generatie din 2016.
Constructia – colier:
Diametru firului – 2 mm
TRIMITEM IN TARA PRIN FAN CURIER SAU PRIN POSTA ROMANA CU PLATA RAMBURS
Sistemul de copiat Handsfree pe microvibratii pentru copiat Cel mai cautat sistem este Handsfreeul pe microvibratii pentru copiat Ce il face sa fie asa cautat? IN PRIMUL RAND PRETUL, in al doilea rand este cel mai raspandit sistem de copiat iar majoritatea prefera sa cumpere lucruri experimentate de altii care au fost foarte multumiti de ‘’MINUNILE ‘’pe care le face acest sistem . Sistemul de copiat este compus dintr-un handsfree ,un colier,mufa de baterie si casca de marimea unui bob de orez care se baga in ureche .
Mai multe instructiuni si pasi de folosire gasiti aici:


Tel:0743 40 57 54
http://sistemdecopiat.blogspot.ro/